Productie 2020

Hotel Kommer en Kwel Toneel Veldwezelt

Hotel Kommer en Kwel

Kamiel en José runnen het verouderde hotelletje ‘Het Berenhof’ in Veldwezelt. Alhoewel ‘runnen’ misschien een groot woord is, want door langdurige wegenwerken, belastingbrieven waar je de broek van afzakt en weinig klanten komen ze in financiële problemen. De huisbazin (die ze nog nooit ontmoet hebben) heeft hun enkele maanden huur kwijtgescholden aangezien zij haar wijsgemaakt hebben dat ze het pand zouden renoveren en moderniseren, maar Kamiel en José hebben dit geld gebruikt om rond te komen.

Paniek dus als op een dag een brief in de bus valt met de melding dat de huisbazin ‘incognito’ in haar hotelletje wil komen logeren. Maar aangezien er zo goed als geen cliënteel is, dokteren ze een plan uit om klanten te lokken. Het plan lijkt te lukken want er komen plots mensen van allerhande pluimage over de vloer. Zo ook en koppel met autopech… en laten deze nu helemaal niet in de smaak vallen bij Kamiel. Hopelijk is zij de huisbazin niet!

Vanaf dat moment zijn de problemen niet meer te overzien. Zeker niet als hun dochter ook nog komt vertellen dat ze een ongeluk heeft gehad met een binnenlandse buitenlander.

U merkt het… een hotel vol kommer en kwel! Maar de grote vraag is: wie is nu eigenlijk de huisbazin!?

Kom en geniet van een ontspannen avondje toneel!